Jette Eriksen

Jette Eriksen

Massageterapeut og Klangmassageterapeut

Min historie og kernen i mit arbejde

Krop, kroppens biologi og psykologi har altid interesseret mig.

Jeg er oprindelig læreruddannet med speciale i biologi og gymnastik. I 20 år har jeg arbejdet i en børnehave, hvor et fokusområde for mig var børnenes motoriske udvikling. Dette førte mig ind i et, dengang, nyt felt i den pædagogiske verden – børn og massage.

I år 2000 påbegyndte jeg massage uddannelsen fra Nordlys Centeret i Silkeborg – var uddannet i 2003, og i 2004 afsluttede jeg anatomi, fysiologi og sygdomslære og har siden været Registreret Alternativ Behandler – RAB godkendt. Det betyder, at jeg skal leve op til sundhedsstyrelsens krav om efteruddannelse.

De sidste 16 år har jeg arbejdet i det special pædagogiske felt, hvor massage har været en del af mit arbejde. I de år har jeg, ved siden af mit arbejde, givet massage i min klinik.

Udvikling, forfinelse af mine massagemetoder og nysgerrighed er essentielt for mig. At kunne give noget ud i verden – at være en støtte for andre mennesker ved at befordre ro og arbejde med helbred.

Nordlys Massageterapeut og Klangmassageterapeut Jette Eriksen  l  Kundbyvej 13  Marke  l  4520 Svinninge  l  Mobil: 20 71 68 36  l  Mail: jette@eriksen.mail.dk