Kom trygt forbi

Skærpede anvisninger

På grund af risikoen for COVID-19 er der fra sundhedsmyndighedernes side skærpede anvisninger til behandlere vedr. hygiejne, rengøring og behandling. Som massør overholder jeg alle gældende retningslinjer, så du trygt kan ligge dig på briksen og nyde din behandling.

Sådan gør jeg

Håndsprit er tilgængeligt, når du ankommer eller alternativt kan du gå på toilettet og vaske hænder.

Inden du ankommer har jeg gjort klar til dig. Alt er vasket og sprittet af; Briks, hovedstøtte, stole, bord og alle overflader som jeg og mine klienter har været i kontakt med. Jeg har max. 2 klienter om dagen, og mellem hver klient bliver alle kontaktflader vasket og sprittet af.

Briksen har rene lagner, et rent stort håndklæde som tæppe og hovedstøtten er pakket ind i betræk. Alt er vasket ved min. 80 grader. Er du mere tryg ved at have egne lagner med, er du velkommen til det. Oplys om dette, inden du kommer.

Hvis du er syg

Hvis du har symptomer på luftvejsinfektion, d.v.s. hvis du føler dig sløj, hoster, nyser, har feber, muskelsmerter eller ondt i halsen – meld afbud. Eller hvis andre i din husstand har disse symptomer. Mød først op, når du har været rask og symptomfri i 48 timer.

Jeg ser frem til at give dig en stund med ro og velvære.